DĚTI ULICE

DĚTI ULICE

Anotace: ....

Jsi paranoidní
kulka v tratolišti krve
voní smrtí
padlo srdce svobodné
jen ať každý to vidí.

Jsi bezprizorní
dítě ulice
žebrání,krádeže
lidstvo v moderní masové společnosti
zabránit tomu nedokáže.

Sto milionů sirotků
na ulicích ve slumech
tvoří gangy
pěstují prostituci
prodávají drogy.

Ztratili svojí rodinu
ve válkách
v revolucích
v období celosvětové krize
zubožené loutky v kapucích.

Únosy dětí
nikdo je nehledá a nepostrádá
některé padnou za oběť
obchodníkům s živím lidským masem
a jiné
to je až k pláči
zůstávají na tomhle světě
stále hladovět.
Autor ZILA78, 20.01.2011
Přečteno 229x
Tipy 22
Poslední tipující: Judita, šuměnka, la loba, Niky88, zenge, Mbonita, Prinzeschen, Květka Š., Mario de Janiero, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je náročné téma jak k uchopení
tak i roztrhnutí obalu pro obsah nalezený
máš poklonu, že jsi to zkusila, toho si cením
o načtrnutí první hlavní scény...

21.01.2011 19:48:00 | šuměnka

každý to vidí..
a furt to je
fuj to je!

20.01.2011 21:27:00 | zenge

silný téma

20.01.2011 20:35:00 | Mbonita

...a neviditelná ruka trhu rve jim z těla žádané orgány..ST!

20.01.2011 18:08:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí