Bílý kůň

Bílý kůň

Anotace: Anotace?

Z nebes tiše bílé fraktály se sypou.
Starý kůň umírá.
Oči těžknou mu.
Svět živých opouští,
dech mu skomírá.

Ač zdraví nahnuté má,
nesmí klidu mít.
On jediným šampiónem je.
Dále musí žít.

Žokejové jeho,
často se mění.
Dostihy však vyhrává jen v nočním snění.

Vyživován čím dál více.
Injekcí na tisíce.

Kůň již nemůže.
Diváci to vědí.
Jednou povstanou.
Koně vymění.
Autor Satr, 20.01.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí