Pole plné vlčích máků

Pole plné vlčích máků

Anotace: ...

Pole plné vlčích máků
ve snu vídám za květu,
a s motýlem na bodláku
rozhovor rád zapletu.

S beruškami zatoulám se
k chrpě modře vonící,
na kobylce zajedu si
v šero lesa stínící.

S lesní včelou poklábosím,
zeptám se jí na cestu.
Pak pěšinou v hustém roští
k jezírku se propletu.

S rybičkami tam v jezírku
dám si závod v plavání,
na břehu pak s komáry
pustím se do pískání.

Se žabáky zazpívám si,
ozvěnu si poslechnu
a potom ze vší té krásy
ze sna zase procitnu.

Jenom co se ráno vzbudím
a ze spánku vybřednu
na pole plné vlčích máků
zpátky si rád zaběhnu.
Autor Martin H, 20.01.2011
Přečteno 278x
Tipy 14
Poslední tipující: Lillian Bann, Kapka, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Prinzeschen, Gabrielle, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík, chodím tam rád...

20.01.2011 20:17:00 | Martin H

Moc pěkná, taková radostná :)ST

20.01.2011 19:24:00 | Prinzeschen

Ano,tam to musí být krásné..

20.01.2011 18:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí