Hledáš, hledám

Hledáš, hledám

Anotace: ...

Hledáš, hledám tu stopku na malině,
co uhodila tě po tváři,
zabodla se hluboko do srdce,
vryla ostrou hranu na staré skalině,
vrásu, ach ty lháři,
mluvíš tak prázdně, sladce.

Tvoje řeči praštily mně přes nos,
nevěřím ti už ani slova,
které míří volným krokem skrz noc,
stéká po mně tvá mluva,
kterou odhazuji v dál,
jak Cyrano svůj černý širák,
tam, kde leží město Bergerac.
Autor Boudicca, 20.01.2011
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí