Být či nebýt

Být či nebýt

Anotace: ....

Jsem.

Jsem?

Jsem vůbec ještě?
Hlavu svírající kleště.
Téhle zpropadené doby.
Násilí, lhaní a zloby.
Mám ještě vůbec šanci?
Přežít mezi branci
šíleného systému,
chlastu a fetišů a drog.

Jsem?

A chci vůbec být?

Stoupencem tohohle pekla.
Nejraději bych se zřekla.
Všech těch krutostí
a všech zbytečných smrtí.
Hloupostí.
Zbraní, co kosti drtí.
A zabíjejí rodiny.

Jsem?

Jsem.

Ale vlastně nejsem.
Autor Prinzeschen, 20.01.2011
Přečteno 239x
Tipy 11
Poslední tipující: Emmelia, Zasr. romantik, jedam, Gabrielle, L., CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi.

27.01.2011 20:04:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí