Blok

Blok

Anotace: když má člověk blok v hlavě a skládá o něm "verše" :D

Já držím v ruce pero
A chtěla bych moc psát
Moje všivá mysl
Však rozhodla se vzdát

Plnou hlavu nápadů
Však co s nimi to nevím
Tak přeplněný pocit mám
A doufám, že to změním

Jen potřebuji múzu svou
Co by s formulací pomohla
Ale bez ní, jak to vypadá
Bych se asi na nic nezmohla

V hlavě blok tak veliký
Tak ráda bych ho zničila
Napsala bych ráda Cosi
Tu myšlenku bych lapila

Ale dneska už to nepůjde
Snad zítra, až se rozední
Něco mě trkne do hlavy
Aby toto nebyla má poslední

„Báseň“…
Autor Neff, 20.01.2011
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Emilly
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí