ŽivOt ZtrAcenéhO

ŽivOt ZtrAcenéhO

Anotace: všechno v mém životé odkvétá tak já teď volám do světa volám až tam nahoru k bohu mám před sebou velkou úlohu

všechno v mém životé odkvétá
tak já teď volám do světa
volám až tam nahoru k bohu
mám před sebou velkou úlohu

říct všem že děkuji vám
nejtěžší úkol před sebou mám
chci být milován a mít štěstí
zatím jen dostávám rány pěstí

snažím se překonat tyto strati
zatím se cítím jak myš v pastí
tak uvězněná v jednou koutě
čekajíc na smrt, zabijou tě

zdá se mi že utíkam roh co roh
co bych si počal bez těch noh
tedy těch nekonečných možností
co nás od konce odprostí
Autor vaal, 20.01.2011
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Zayo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí