Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: Takhle to chci...

Člověk vždy chce, co nemůže mít.
Já vybírám směr, kterým nedá se jít.
Hledám jen to, co neumím nalézt.
Před vlastním prahem, měla bych zamést.
Zažít bych chtěla, co zažít se nedá.
Přibarvit skutečnost, ať není tak šedá.
Milovat tak, jak nikdo nemiloval.
Dokázat to, o čem svět pochyboval.
Když srdce mě bolí,umět se smát.
Na to, co nevím, nechci se ptát.
Chci umět odolat, všemu, co láká.
Chci vylézt z postele, když venku se smráká.
V zimě chci teplo a v létě sníh.
Vidím-li pláč, slyšet chci smích.
Má-li být ticho tak já chci řvát.
Za svoje štěstí chci se smět prát.
Taky chci utíkat, když ostatní stojí.
Těšit se na to, čeho všichni se bojí.
Když nechceš ty mě, tak já chci tebe.
Tam, kde je zem, já chci mít nebe.
Chtěla bych všechno, tak jak to není.
Chtěla bych v život proměnit snění....
Autor Dee02, 21.01.2011
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: James Libustka, Květka Š., Gabrielle, Skalsky Pavel, Sweet KiWi, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí