Padající sníh

Padající sníh

Anotace: o sněhu

Z černého, těžkého nebe se snáší miliony vloček
Vařím si čaj a beru si knížku s názvem Sněhové vločky
Autor je neznámý, tak jako ty.

Je to knížka poznání a zapomění na všechny trampoty
bolesti a problémy.

Z černého nebe sypou se tiše sněhové vločky
za oknem mňoukají 3 krásné bílé kočky
Pouštím je dovnitř. A s nima mi končí
blažený klid.
Autor klinika, 21.01.2011
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mbonita, Gabrielle, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,pěkné mňoukací..St..

21.01.2011 18:38:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí