EXEKUCE NAŠÍ LÁSKY

EXEKUCE NAŠÍ LÁSKY

Anotace: ....

Proč krčíš se tak nahlas,
zatahuješ své údy do ulity,
v záchvatu uvědomění.
Proč kreslíš,jen černě o nás,
v šedi olemované pocity,
černá už bílou nebude,to se nezmění.

Proč házíš naše city do vlaštovek,
co umírají pod tíhou větru,
na chladné popraskané dlažby.
Proč vysklila jsi vitráž z bankovek,
šetřili jsme je,na tlakovou níži v barometru,
a na záchranu našich citů,co jdou do dražby.

Exekuce naší lásky,
vybílili nám srdce a iluze,
zabavili nám všechen majetek emocí.
Na dveřích od vztahu,zůstali jen pásky,
naše těla,jako za vitrínou v samoobsluze,
padli za oběť,téhle celosvětové nemoci.

Jak udržet si vztah,
a mít klidnou hlavu.
jak nezažít lásky krach,
a nezakopnout v davu.
Autor ZILA78, 21.01.2011
Přečteno 220x
Tipy 32
Poslední tipující: zelená víla, la loba, modrá..., CULIKATÁ, labuť, Jiná, hašlerka, Mbonita, Noc17, Sweet KiWi, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vztah je jak kytka...když ji nehýčkáš...usychá..

ST

21.01.2011 20:31:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí