Stín anfasu

Stín anfasu

Anotace: ..

V záři reflektorů hasne má záře,
pod tíhou makeupu tajím zjizvené tváře
co s aplausem prasat v auditoriu mizí,
já Amor sám, všem však cizí.

Jako mys v pevnině zasazen
zbytečnost postrádám,
v objetí jedné z žádných dam,
po noci přijde noc
a pro mou utajenou zlost,
namísto naděje pouhý sen.

Jako útes pod přívalem moře,
tak polštář v nocích trpí
můj, když pod tíhou hvězd změti
vzlyká tmou tak choře.

Vidlice namísto nože proniká mi aortou,
když klečím nad svou mdlou,
už spadl hvězdný prach,
slunce vítá nový den.
Autor Désolé, 21.01.2011
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jako ta energie první strofy je hodně slušná!!

28.02.2011 14:14:00 | Lamorte

moc pěkné

21.01.2011 21:54:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí