Rekapitulace

Rekapitulace

Anotace: ...

Žít se mi kdys život chtělo
v zámku, v tichých končinách
až by srdce zapomnělo
co je láska, bolest, strach

Snít se mi snad také chtělo
o lásce, i dalších děvkách
v opojení třu si čelo
život jsem chtěl vnímat zlehka

O lásce snad přemýšlím jen
jako stařec nad mořem
v zoufalství vždy opomíjen
v úspěchu vždy podpořen

Bez úspěchu není dechu
ve světě těch nudných slov
roky stavím beze spěchu
úkryt prázdný, tichý rov
Autor Opcom, 21.01.2011
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí