NECHTE MĚ SNÍT

NECHTE MĚ SNÍT

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////

Nechte mě snít
to jediné zbývá
ještě se za to neplatí
když zavřu oči

tam zatím žiji
nikam nespěchám
přemítám a sním
dokonce se usmívám

cestuji po planetách
spatřuji nepoznané
objevuji život
nesmrtelný

tvoření...
v nekonečném prostoru
naplnuje duši
neskonalým úžasem

pochopit nekonečné
v monstrozním projektu
síly tam nahoře
neuchopitelné

být jen energie
cestovat vlastně nesmrtelný
prožívat bez bolesti a umírání

potkávat přátele
být obklopen jejich láskou
bez nutnosti dávání

nechte mě snít
to jediné zbývá
ještě se za to neplatí.
Autor HAIR, 22.01.2011
Přečteno 415x
Tipy 24
Poslední tipující: Robin Marnolli, hatlapatla, Leedram, Danga, Squat_the_world, hašlerka, labuť, V.N.Losinský, CULIKATÁ, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST. nádhera, snění mám taky rád:-)

22.12.2012 10:49:26 | Robin Marnolli

Sni, drahý příteli
a nech svou představivost rozběhnout se do daleka
nech prozkoumat ji vesmír, ať zjistí, co nás čeká...

22.01.2011 09:19:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí