Atlet bez časomíry

Atlet bez časomíry

Anotace: ...

Život je sport
co nedodržuje
mnou určená pravidla
jsem atlet

a tak

vrhám stín

daleko od sebe

Osamělý běžec
hledající cíl
pořadatelé
změnili trasu

bolí mě svaly

tati

ale naučil si mě
rozchodit křeče

Cítím se volně
jen okovy
to nerespektují

táhne mě to daleko
do mého vnitřku

neexistuješ
směji se zítřku

jsem teď a tady

můžeš si mě zařadit

do sbírky svých pohlazení
Autor smudlinek, 22.01.2011
Přečteno 280x
Tipy 16
Poslední tipující: Žqáry, Jats, HarryHH, Jiparo, Danga, Lota, Squat_the_world, NikitaNikaT., Gabrielle, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý škobrtá si ze všech sil
na svym přespolním běhu
málem by duši vypustil
kdepak jsi táto
bys mě podpořil
...

28.01.2011 19:06:00 | HarryHH

Skvělé a zamyšlenkové. ST!***

22.01.2011 20:19:00 | NikitaNikaT.

ale básník přezevšechno

22.01.2011 14:16:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí