Oporou

Oporou

Anotace: trošku experimentální... psychologický automatismus na plné obrátky. Takže je to takový přímý výpis z duše

tvůj smích buď mým křtitelem.
staň se mi opěrným,
i v podvečer těžkých rán.

i ve vší černotě,
nestaň se bezvěrným,
i při vší nectnosti
neřestných křídel vran.

Buď pevnou nosnou zdí,
do níž jsem vyrytá
sdílej můj směr i cíl.

Nepouštěj náručí
vřelé a chápavé,
v němž s láskou mě ukrýváš.
Autor Patěnka, 22.01.2011
Přečteno 380x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Mario de Janiero, Vampyrella, Any 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí