Život mi zhasíná

Život mi zhasíná

Anotace: Ono nejde pořád jen psát o lásce :)...

Sbírka: Postupem času...

Mé srdce zběsile tluče a buší,
Můj blízký konec dávno už tuší.
Už si je jisté, že blíží se má poslední hodina
Moc dobře ví, že svíce života pomalu zhasíná.

Plamínek plápolá, ale pořád se snižuje,
Kněz kroutí hlavou, za mě se křižuje.
Poslední sbohem potichu mi dává
Pak už jen zahlédnu, jak naposled mává…
Autor wendy.poezie, 22.01.2011
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí