Odvaha

Odvaha

Anotace: K odvaze nutí mě strach.

Dost silná na to,
držet to v sobě
v nezbavitelném pocitu,
- bez zábran.

V uzavřené nádobě
svého těla skrz smotanou ulitu,
- jsem uvězněna
a nedokážu nic, kvůli tobě!

Veškerá vnitřní motivace,
je rázem pryč,
v napětí - srdce je sťato,
energii s nadšením do boje,
brání frustrace,
ta cestu mou blokuje
a můj chtíč tak potlačuje.

Kam otevíráš se znouzectnostná komnato?
Kam řekni mi kam?
Tam, pověz jaké to je?
Smím vkročit k odvahám?

Chci to dokázat a vkročit,
jenže díky okolnostem,
ta cesta je vzdálená,
viním v tom sebe,
nedokážu to říct,
já mam prostě strach...
neumím zábrany ochočit,
nejsem dost odvážná!
Autor Any 4, 22.01.2011
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, casla, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí