Maturita to je věc

Maturita to je věc

Anotace: dojeb

+25.1.2011
jest mé datum úmrtí
pak už se dá jenom klást
otázky, co zarmoutí

proč's to nedal?
to seš taký idiot?
ty ses nebál?
tu máš, to ti přijde vhod

Tolik rad a tolik keců
všechny znám je nazpaměť
ale, že by jeden z heců
držel hubu? jednou? teď?

To se nestane
život bude pořád svár
a ne jako aby ne
sem mlád a přitom stár

Tolik keců tolik řečí
sám mám
pak se o to lehčej brečí
když si život podělám
Autor Ska_Ne, 22.01.2011
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Wor, Wlistinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uvidíš, že to dáš =)) já dělám letos taky ;) takže kdyžtak budeme dva =D Štěstí pěstí jak se říká =)) Štěstěna bude při tobě =o)

26.08.2011 20:19:00 | Wlistinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí