v lese...

v lese...

Anotace: čo by ste o tom povedali... ?

Kráčam úzkym chodníčkom,
listom z trávy pokrytým,
keď mlha hustá objavý sa
ja potkýňam sa na kamení.

V lese náreky však nepočuť,
do ticha darmo volám,
pričom ozvena ozýva sa,
cez hmlu hlasno preniká.

V tom ohlušujúcom tichu,
štebot vtákov nepočuť,
ba ani teba,

toho, kto ruku mi podá.
A tak tam zostávam,
v pustom lese sama...
Autor Ransei, 22.01.2011
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí