V programu

V programu

Anotace: Včera,dnes a jindy..

Nové rozměry na tváři
Kapky levandulí
Líný den na cestě

Na černobílé obrazovce
Spojení se světem
Polyesterové obličeje a občas podobné děje

Rty namočené do medu
Stopy bot v jarním sněhu
V programu veselých jedniček

Svlečená slova stojící ve frontách
Oblačné panenky v sáčcích černého čaje
Sbírání tiketů na ranním skle

Volnost pramenů a kousky duše
Telefon co zvoní líně
Jemná kontura probíhájící středem
Zavřené písmeno co jen tak neuteče..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 22.01.2011
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou se osvobodí...

24.01.2011 20:35:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí