Nová

Nová

Anotace: ...

Nový obraz na zdi mám,
který střežím a ukrývám,
na něm kytka hřbitovní,
můj pokoj vždy provoní.
Nový cit teď v srdci mám,
který střežím a ukrývám,
v době kdy slunce zapadá,
a klesá mi nálada,
přicházíš domů, pozdě.
Po smluvené době,
vždy tvá, věrná, Nová.
Autor Němá, 23.01.2011
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Duhová, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí