TAK MLADÍ

TAK MLADÍ

Anotace: ....

Směješ se mi
unavená do měsíce
tak nekřič
já tě slyším
bláhové stvoření něčeho
co lusknutím prstů zmizí
jako mládí
když v parku
do laviček zasnění
schovávali jsme se do stromů.

A z čistých hlav
byli svobodní
tak křehcí
tak pitomí.

Mačkali si ruce
žili v míru
debatovali o všem
ale neznali svět
tak chytří
tak mladí.

Zůstali jen stíny
a moře slz
já i ty jsme jiní
už nepotřebuji prs.
Autor ZILA78, 23.01.2011
Přečteno 247x
Tipy 17
Poslední tipující: Mbonita, Danga, NikitaNikaT., labuť, šuměnka, CULIKATÁ, Helena Lovecká, zenge, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, počteníčko...ST

24.01.2011 17:33:00 | Sladkalu

Náramné počtení, bezvadné ST!***

23.01.2011 17:41:00 | NikitaNikaT.

vidíš, já bláhová se domnívala
že muži potřebují prsy od zrození ku smrti...?

23.01.2011 12:25:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí