Být..

Být..

Anotace: .. nebýt

Celebritou nechtěl bych být na Zemi
- vesmíru k smíchu
smekání odevšad chtít přede všemi
mít blíže k břichu

nežli ke hvězdám, u nichž všechna konta
k ničemu nejsou
z žebříčků koukat jak vine se fronta
k vnějšku s noblesou

v životním stylu, jímž na výsluní lze
k bulvárním snůškám
přilepit obličej snů za provize
jako matrioškám

světová produkce celebrit stoupá
úměrně sklizni
neřešit posedlost není věc hloupá
mít zisky v přízni

bytí, je jediné co smysl dává
otevři oči!
třpytivá báň hvězd není opadavá
po červotoči
Autor Petbab, 23.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 21
Poslední tipující: James Libustka, šuměnka, enigman, hypertenze, jedam, Mbonita, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to fakt fuk!!
být celebritou nebo nikoli
čas smete všechno z luk
a všechny stejně bolest zabolí
jsme jeden velký bublifuk
a bubliny jen létaj okolím...

26.01.2011 07:06:00 | šuměnka

jít...

24.01.2011 20:31:00 | enigman

skvělé ST ... navíc jsem velmi nedávno uvažovala v podobných směrech :-)

23.01.2011 11:14:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí