pravá láska

pravá láska

Anotace: tak je to o lásce a lavne o pravé a nepravé

Sbírka: moje básně

pravá láska někde čeká,
i když ty čekáš na tu svou,
ale jsi jen oslepena,
jak může láska bloudit tmou ?
pokud bloudí,pravá není,
nepomůže hloupé snění.
pokud zájem nemá on,
ale tvé srdce bije pro něj jako zvon,
najdi růži krásnou a pravou,
a zapomen na tu zvadlou.
Autor čipsy, 23.01.2011
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., la loba, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí