Píši ti

Píši ti

Anotace: &&&~~&&&

Píši ti,
protože už nevím jak dál.
Píši ti,
možná proto, že jsi stále sám

Chtěla bych napsat,
tolik slov.
Chtěla bych všechno zapsat
a vynechat ten lov.

Lov na muže,
co odešli.
Na muže,
jež ani slovo neřekli.
Na muže,
kteří nás navždy opustili.

Nemám odvahu nic říct.
Snad proto píšu,
jen to mi nemůžeš odepřít.

Slibuji,
že jednoho dne zapomenu.
Slibuji,
že si ve dne v noci nevzpomenu.

Na tvůj čin
a na tu bolest.
Na můj splín
a na tvou lest
Autor Taloued, 23.01.2011
Přečteno 583x
Tipy 13
Poslední tipující: ElaJah, Sýkorka07, Gabrielle, hypertenze, labuť, jethullfan, jedam, Maro Deives, Agniezka, synanceia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to poznám až časem :)

24.01.2011 20:23:00 | Taloued

vždycky nakonec zůstanou jen ty hezké vzpomínky

23.01.2011 21:23:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí