DILEMA

DILEMA

Anotace: Čas od času nadsázka neškodí ...

Přes noc se stal ze tmy den
snad chce být mým přítelem
Je však těžké rozeznat
zda je dobré
mít tmu rád
Vždyť se stále přetvařuje
z noci na den přeskakuje
Potom zase naopak
z tváře bílé černá je
všechno s chutí neguje -
Co bude s naším přátelstvím,
se asi jen tak nedozvím!
Autor Beepat, 17.11.2004
Přečteno 706x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí