Dlouho už sníš

Dlouho už sníš

Anotace: ...

Dlouho už sníš v Hádově říši
a já jsem stále ještě živ
Pozvedám na tebe už pátou číši
a nespočítám ani kolik piv

Tvá duše je hříšná, tím žes mě chtěla
Já nejsem hoden lásky čisté!
Ach, jak nemravně - hravně naše nahá těla
se milovala snad na každičkém místě

V plamenech touhy tvé nebe shořelo
a já otevřel ti bránu až do pekel
Pak když tvá schránka, tvé tělo zemřelo
anděl strážný tvůj z ramen ti odeltěl

Poszvedám opravdu poslední číši
Poslední víno smíchané s jedem -
Tak sbohem (s ním ne!) v Hádově říši
za malou chvíli se spolu sejdem...
Autor Chašmodský, 24.01.2011
Přečteno 264x
Tipy 13
Poslední tipující: Azure angel, Charibeja, Fighting Dreamer, Jiparo, strašidýlko-střapatý, zelená víla, CULIKATÁ, labuť, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí