A já snívám

A já snívám

Anotace: a já prostě snívám :-D

A já snívám
Často snívám
smutná bývám.

Myšlenky mé navracej se k tobě
převracím se v posteli jako v hrobě.

Problémy, na něž myslím
si ve své hlavě syslím.

Provrtali tam již velkou díru
hlavu mám jak kus sýru.

A já snívám o dálce,
se vším bojuji jako ve válce.

Házím sebou i peřinou,
nekončí to jednou vteřinou.

Často snívám o tom všem,
o myšlenkách, které nazvu zlem.

Smutná bývám z pocitů,
kdy nepustíš mě do bytu.

(23.1.2011)
Autor Grizzzelda, 24.01.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí