Paví princ

Paví princ

Anotace: . . .

Ve vějířích z pavího peří,
ovívám tváře sličných žen,
v usychajícím listnatém keři,
pozoruji jak měsíc střídá nový den.

V tichu, které se šíří tmou,
sune se krasavec pavích per,
v unáhleném tichu, které výkřiky rozetnou,
jako když sekerou tne do živých těl.

Ten paví princ se klaní nocím,
ve chvílích, které hříchy jsou,
v neklidných vodách je tvorem tonoucím,
duchové jej k sobě do zásvětí zvou.
Autor Tomáš Přidal, 24.01.2011
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiná, dream in emptiness, Helena Lovecká, Danga, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí