O pravdě

O pravdě

Anotace: Každý o ni slyšel, ale málokdo ji zná.

O pravdě
Cítím se pod obraz
A v zrcadle odraz
Ukáže jen to, co vidí
Nelže, na rozdíl od lidí

Toho, kdo pravdu hledá
Čeká jen tvář strhaná, bledá
A ač mu velmi fandím
Nadějně to nevidím

V jakém žijeme to světě
Kde vztah se zničí v jediné větě
Kde přítel příteli nůž vrazí do zad
Aby ho o lásku okrad

Kousek duše ryzí
Už je lidem cizí
Upřímnost v kalu mizí
A oči smutkem slzí

Do své duše vidí každý sám
Nechci snad kázat tu vám
Ale je to na každém z vás
Jak bude vypadat svět kolem nás
Autor kukopr, 24.01.2011
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, jvacl, Danga, Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí