Reálný úkaz

Reálný úkaz

Anotace: myšlenkové pochody v podvečer..

Uvažuješ nad tím, že už znáš jak to chodí,
že už víš jak na to,
jak najít smysl svého bytí,
jak cestovat s životem duhovou vzducholodí,
že šance stouply na sto,
že vyrostlo barevné kvítí.

Bojuješ pro ideály, které nikdo neuznává,
za boj co nevyhraješ,
však se říká že naděje a láska se vzdává,
jen když je obehraješ,
do zlaté klece zavřeš,
a od nich už neodejdeš.
Autor Boudicca, 24.01.2011
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hypertenze, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, to je reálný úkaz této doby...ST

24.01.2011 22:46:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí