Myslí myšlenek proud...

Myslí myšlenek proud...

Anotace: Zase se mi chce psát a myšlenky se tlačí ven. Zas s příběhem chci šachy hrát, tak pojďte, tady jsem. ...

Bůh rudého plamene,

otevřený, mocný chřtán,

v duši smrti semene,

na nebesích starý chrám.



Suchá tráva ostře žhne,

dým stoupá, smrad pálí.

Obludný zmiz ty sne,

zas stojím sám někde v dáli.



Myslí myšlenek proud,

ohnivá pracka sálá,

spálené srdce, v plameni troud,

a stud můj mě kárá.



Nemůžu přestat, rupne lebka,

zas pero po papíře tančí,

nezbývá než zabít toho zmetka,

pak snad mysl řekne "To stačí."
Autor Rudolf z Falknova, 24.01.2011
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, James Libustka, Anjesis, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chjo... Tip.

02.02.2011 22:06:00 | Trystan ap Tallwch

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí