Receptury mé poezie

Receptury mé poezie

Anotace: bla bla bla v někom to musí být...ale ve mě už to není

Sbírka: Studené podroví

Receptury mé poezie

Verše mé jsou jako slepý zákazník
jak ulomený trabantův nárazník.

V řádkách celý můj život leží
pochopit ho jde cizím stěží.

O ničem prosté prázdné blábolání
a volným veršem divné rýmování.

Moje poetika černá světa díra
hodně předsudku a zklamání
jen né moje víra.
Autor Kalin, 24.01.2011
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí