Psala bych..

Psala bych..

Anotace: ..

Sbírka: Zimní zahřívání

Psala bych tuží
na tvojí kůži

psala bych
jemná maličká
písmena
Snad byla by za to odměna?

Psala bych růží
na tvojí kůži

jejími trny
psala bych srdce
slízala sladkou
krev jež chutná trpce

Psala bych dlaní
na tvou kůži co voní

hladila jemně
každý kousek
záhybu
vzrušení zřejmé

Psala bych nehty
na tvou kůži hebkou

abys mohl později
mou lásku něžnou
mezi spánkem číst

Psala bych tuží
na tvojí kůži
a popsala tě
celý list!
Autor Lioness, 24.01.2011
Přečteno 408x
Tipy 15
Poslední tipující: Draconian, Larey, Jacob P. Verlaine, Gabrielle, Květka Š., Lucucu, Ještě chlapec, Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

však jen piš, co ti brání ? :) moc hezké

11.02.2011 18:10:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí