Boží zahrady

Boží zahrady

Anotace: O životě

Boží zahrady
Den za dnem teče řekou
Řekou času bezbřehou
Životy lidí s námahou
Kdesi v zahradách kvetou

Bůh je jejich zahradníkem
On ví, co jím prospívá
Avšak všechno jednou uhnívá
A smrt čeká za ohradníkem

Až bude zase práci mít
V zahradách poseče
Den za dnem v řece teče
A lidé budou snít
Autor kukopr, 24.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí