pšššt

pšššt

Anotace: některé věci se neříkají

zalezu si do tmy
ruce obejmou ramena
brada padne na kolena
tiše slzy polykám
v hlavě sny vymažu
a v duši tiše zavzlykám
pak zvednu hlavu
zase o kus menší v sobě
tiše trpět se nosí v dnešní době.
Autor Lockedlady, 24.01.2011
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí