Kdo se dovolá?

Kdo se dovolá?

Anotace: Jednou se to zjistí

Sbírka: Studené podroví

Kdo se dovolá
?

Brečím v samotě mrazivé
ani nehoří vůbec neplápolá
mé srdce skažené ohnivé
kdo kdo se dovolá

Brečím v samotě vinotéky
slza spočila mě špína neznalá
vzpomýnám si na tvé doteky
kdo kdo se dovolá

Brečím v samotě poetiky
neznám pro to slova uznalá
stratil jsem již všechny spěvníky
kdo kdo se dovolá

Brečím v samotě bdělosti
čekám až mě někdo povolá
zapoměl jsem na lidské radosti
No tak kdo? Kdo se dovolá??
Autor Kalin, 24.01.2011
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí