Jen pár řádků

Jen pár řádků

Anotace: Co napsat, snad básněte, básněte:)

Kolik jen je myšlenek,
co chtějí z hlavy navenek?
Hle, vidíš, zde máš báseň,
co zlehka jako vítr třáseň
roztančí tvou duši,
snad i více než se sluší.
A třeba skrytá fantazie
ukáže, že i ona žije!
Zříš pak první jarní květ,
co zanedlouho spatří svět,
však i kdybys spatřil pouze sen,
i tak jím budeš unešen.
Inu básni, člověče, básni,
třeba se lidé v okolí zasní!
Autor Richty, 25.01.2011
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Marco, Queer, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí