Baronce

Baronce

Anotace: ***- ... K jejímu: " Stojím tu s Kytkou Básně ..."

.

Stojím tu
jako tvrdé "Y" ...
a pomaličku měknu

.. všechno tvrdý
pomaličku měkne,
až se to úplně rozpadne
... třeba i diamant ...

a snad jen

cena prožitá, i zaplacená
je to něco ...
na co budou stromy
a kytky vzpomínat
až k nim budem zespodu
... čichat
a hloupě se divit,
že slavíci pořád
zpívají růžím
a malí princi
hledají v poušti
svou lišku ..


**

--------------------------------------------
Baronce z "Písmáku"

K jejímu: " Stojím tu s Kytkou Básně ..."

*

.
Autor HarryHH, 25.01.2011
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo. Divit se budem i potom 1*

25.01.2011 18:24:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí