Barevná cesta

Barevná cesta

Anotace: ...

Půl tuctu třepetatá
jen šest ran za ucho.
Tohle už není žádný kšeft!

Černá...

A také
koho to už zajímá?
Z karnevalu žitím
stal se ples.

Šedá...

Boj u stolu už nikoho nedojímá
a co jsi si navařil
to si sněz!
A neotravuj už
prosím
strupe.

Rudá...

Cinkal jsem a cinkám
na stole dubovém
pár drobných
kamarádů
nad zlato
jež rozutečou se
jak nechutnej žert.

Paleta...

Žádná pachuť
výstřel na střed
dětino dětinskej.

Žluť...

Modrý anděl za super cenu
u dubového stolu
neptá se dlouze
kampak jedu.

Kříž...

Cesta barevná
až tam
kam to cenu má
kdy přikazuji
JEĎ!
Autor cevert, 25.01.2011
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Dota Slunská, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí