TVOJE VNITŘNÍ FANTAZIE

TVOJE VNITŘNÍ FANTAZIE

Anotace: ....

Šapitó zakřivených zrcadel
bludiště tvoji fantazie
nemá konec nemá začátek
jen pár pastí a lákadel
svět tu obráceně plyne
někdy do předu jindy nazpátek.

Vzducholodě z lidských hlav
domy co si povídají,ulice slyší
mraky jako dopravní prostředky
obloha pocitově emoční splav
v té tvé říši
neexistují důsledky a následky.

Není chudých
jen duchem bohatých.
není nudných
Jen citově objatých.
Není mrtvých
jen láskou zakletých.
Není nevěřících
není
ale jsou jen ve fantaziích tvých.
Autor ZILA78, 25.01.2011
Přečteno 267x
Tipy 26
Poslední tipující: Danga, Helena Lovecká, šuměnka, James Libustka, zelená víla, Niky88, labuť, René Vulkán, Květka Š., Vampyrella, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není chudých, pokud jsou duchem bohatí
není nudných, pokud se nebojí závratí
není mrtvých, pokud láskou stále žijí
i v nevěřícných horká srdce bijí
jen prostě dej jim ruku svou. A pak se neztratí...

26.01.2011 17:11:00 | šuměnka

je fantastická!

26.01.2011 13:35:00 | zelená víla

V... Ý... B... O... R... N... Á... !

25.01.2011 21:41:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí