Vše už mám, ale přeci mi něco chybí...

Vše už mám, ale přeci mi něco chybí...

Anotace: je to tak..

Dostal jsem nohy,
však bos v trávě chodit nemohu.

Dostal jsem ruce,
ale sami pracovat nedokážou.

Dostal jsem žaludek,
sám naplnit se neumí.

Dostal jsem ústa,
ale když řeknu názor svůj, dostanu přes ně.

Dostal jsem oči,
jimiž nikdy neuvidím všechny krásy světa.

Dostal jsem uši,
ale kdy uslyším to, co slyšet chci?

Dostal jsem vlasy,
však před padajícími obviněními mě neochrání!

Dostal jsem nos,
proč? Když celý svět smrdí?

Dokonce i srdce jsem dostal,
však milovat nedokážu.

Bože, proč jsi mě obdaroval věcmi, které dnes nemohu užít?
Proč nedal's mi místo nich rozum?
Autor Cortina, 25.01.2011
Přečteno 326x
Tipy 20
Poslední tipující: Míša S., James Libustka, Bona, Kapka, labuť, zenge, Gabrielle, Agniezka, Javavia, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk se nesmí podceńovat...
St

25.01.2011 22:13:00 | zenge

Úžasný...naprostá pravda...mam naprosto stejný pocit...jen bych to nedokázal tak krásně vyjádřit.

25.01.2011 20:12:00 | Daniel Osbourne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí