Schýza klub

Schýza klub

Anotace: +++

Sbírka: Jahodové nebásně

Napadla mě hra...
Všichni co trpí schýzou,
jsou srdečně zváni.
Sednem si do kroužku
a budem si vyprávět,
co se nám honí,
našema malejma
mozečkama...

Začínám, jakožto vynálezce:

Právě mě pozorujou rybičky,
ne vážně já nekecam...
Sedí si na gauči v akvárku,
pan a paní rybička, civí na mě.
A smějou se.

Co mě na tom trochu zaráží je to,
že si vážně nevzpomínám,
že bysme ňáký rybičky měli.
Autor Striptérka, 25.01.2011
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: johNMadhead
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo...tak to já někdy zajdu. zatim:-)

27.01.2011 20:36:00 | johNMadhead

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí