Hlas Přátelství

Hlas Přátelství

Anotace: Taky máte kamaráda/ku co je od vás daleko ?

Slyším tvůj krásný hlas,
smích nepřestává,
úsměv zůstává,
slyším tě den co den.

Přátelství je krásná věc,
ty jsi tam já jsem tu,
tvůj hlas z daleka přichází,
pohladí a úsměv nahodí.

Škoda jen že vidět tě nemůžu,
koukat na tvůj krásný úsměv s rozzářenýma očima,
obejmout tě a cítit tu přátelskou energii co v nás je,ale nevadí.

Protože jednou se náš osud střetne,
a my budeme přátelé věky věků.
Autor Poustevníček, 25.01.2011
Přečteno 538x
Tipy 9
Poslední tipující: Leedram, Woski, nikoolkaaa, Jats, Mbonita, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nádherné :o)
Ikdyž je to o přátelství, přesně to sedí na můj současný vztah.
Báseň se Ti povedla nádherně a myslím, že ST je naprostou samozřejmostí :o)
S úctou,
Leedram

30.06.2011 18:25:00 | Leedram

Pokus se ty věty od sebe líp oddělovat. ;)

25.01.2011 22:46:00 | januve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí