Žalosnění

Žalosnění

Anotace: nejsou jenom hezké sny....

Ukolébané
temnou nocí
sněním se rozvíjí
mé v zapadlých očích
žalosnění smyslnosti
tklivé přeludy.

Přísvitem ty
věčné vzpomínky
krásné opět vidím
však toužením nikdy
v duši nezaplaším
svůj věčný žal.

Vytrácím se
ze sna zvolna,
zítra budu zoufat zas
hnán přízraky sám
jak suché listí
jimi uondán.
Autor casla, 25.01.2011
Přečteno 284x
Tipy 15
Poslední tipující: šuměnka, Linzerka, TetaKazi, James Libustka, Gabrielle, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Květka Š., labuť, januve
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani nemohou být - vyrovnání stran, to jistě znáš?
a sny jsou okna do duše, tudíž si jich velmi važ!

19.02.2011 20:01:00 | šuměnka

nejsou, ale díky za to, nevznikaly by pak tak pěkné básně ;-)

26.01.2011 12:17:00 | Gabrielle

..to nejsou
ale básně ano.

25.01.2011 22:41:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí