nicotné všechno

nicotné všechno

Anotace: .

nikdo si neuvědomil bolest
nikdo si neuvědomil že může tancovat
nikdo si jak tak koukám neuvědomil
že může žít,
že žil a
že možná bude žít a
když to přežije
co zbyde kdo to uskuteční
kdo umře po tom a
co přežije přežije
dojem kterej se vznáší
vždycky všude nade všemi
dojem nepřežil zemřel
ve světě mezi
lidmi s atomovou bombou a květinou
v náručí zrzavé dívky
a nidko neví
k čemu dospěje naše poznání a
kam dospělo naše nepoznání
můžeme křičet
mlčet a
snít ..
a tuze pít
vstříc tomu co čeká střízlivýho i opilýho,
skutečnýho i neskutečnýho,
jediný koho to nečeká je ten,
kterýho si nikdo nepamatuje,
protože už je mrtvej,
schnilej nevěčnej a
nepotřebnej a jeho hrob stál 25 000 Kč
zemřít je docela pálka
a já pálky nemam rád
zemřu tak
že si to všichni budou pamatovat
a pít
a už jim to bude jedno
a až nebude nic
nebude ani to
co bylo

a co to vlastně je?
Autor humus, 26.01.2011
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, slob, El, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco na tom bude

26.01.2011 20:53:00 | slob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí