Třikrát pomaleji, třikrát naplno

Třikrát pomaleji, třikrát naplno

Anotace: utíká příliš rychle na to, abych ho stihla prožít naplno

Sbírka: Od A do Z

Zpomalený čas,
zpomalené pohyby.
Pouhým ovanutím řas,
odvát všechny pochyby.

Třikrát delší dotek dlaní,
třikrát delší dotyk rtů,
Větší prožitek z políbení,
větší z odchodu rmut.

Prožít tak život hodnotnější,
prožít ho tak třikrát víc.
Jen ať mě nikdo nekonejší,
kdybych si neužila nic.
Autor Mia, 24.01.2006
Přečteno 364x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JJ, mám stejný problém... :-)

24.01.2006 19:27:00 | yankyův bratranec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí