Do the right thing at the right moment

Do the right thing at the right moment

Anotace: 6.1.2006

Sbírka: Od A do Z

Jak vyjádřit slovy
smutek skleslé vdovy,
když vytrácí se dech
se slzou na ústech?

Jak nabrat znovu sílu
vyhnout se omylům,
když vytrhli ti z dlaní
těžké kovy zbraní?

Jak proplout samoten tichem,
když neznáš se se smíchem
a přec jeho přítelem chtěl bys být,
když opuštěný zdá se tvůj byt?

Jak chutná pravá svoboda,
když znáš jen věc, co se jí podobá
a chtěl bys originál znát,
abys ji mohl navždy milovat?

Chceš-li znát odpověď na otázky,
nestraň se nenávisti, ani lásky,
nedělej krok vzad, ale vpřed.
Jen nečekej a vykroč hned!
Autor Mia, 24.01.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem se radoval, že si počtu v angličtině (anglicky neumím) a ono nic. Docela pěkná, jen ten verš: "vyhnout se omylům" rve uši. Tam ten rytmus fakt hapruje.

24.01.2006 11:21:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí