Valčík

Valčík

Anotace: Raz dva tři, dva dva tři...

Prosímtě, člověče,
zastav se na chvíli.
Nežli ti uteče
to, co jsme prožili.


Raz dva tři, dva dva tři
muzika zahraje.
Ten, kdo k nám nepatří,
ten přijde do ráje.

Raz tři dva, tři dva raz,
číše už přetekla.
Kdo s námi zláme vaz
ten půjde do pekla.

Ve víru valčíku
ztraceni do rána.
Sny berou za kliku,
píseň je dopsána.

Na malou chviličku
byli jsme já a ty.
Dnes zbyly, človíčku,
na srdcích záplaty.

Jen jednu radu snad,
na sklonku večera.
Za to, že měls mě rád.
Silento et spera.

Poslední taneček,
pak jedu do žíly.
Dřív, než nám uteče
to, co jsme prožili.


Prosímtě, miláčku,
kdo by se smrti bál.
Nastoupit na značku,
životu nazdár!
Zdar!
Autor Descardea, 26.01.2011
Přečteno 395x
Tipy 27
Poslední tipující: Cizí neštěstí, ZILA78, James Libustka, labuť, Vlastimil Oldřich, Maro Deives, CULIKATÁ, Mrs.Underwood, Gabrielle, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice povedené !!!

26.01.2011 22:23:00 | Vlastimil Oldřich

úplně se mi z toho víru motá hlava :-)

26.01.2011 21:03:00 | Maro Deives

Dobré..

26.01.2011 19:40:00 | Květka Š.

Noooo !!!! tohle je písňovej text, jako vyšitej :-) ST !

26.01.2011 19:22:00 | patrikus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí