PŮLNOČNÍ HOSTINA SKONČILA

PŮLNOČNÍ HOSTINA SKONČILA

Anotace: možná se rozezní...

Půlnoční hostina skončila
dozněly tony poslední
zem se točila
zvony se zas rozezní

rozložím myšlenku do tvého srdce
v krajině těch smutků
vedou mně do ráje Tvoje ruce
úspěchy bez zármutku

zas všední ráno do diáře uložím
kape si krasná vzpomínka
potichu snář si vyložím
jsi krásná růžička

večery mají smutné konce
přijde po nich probuzení
pryč jsou půlnoční tance
pro chvíle co nic nepromění
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.01.2011
Přečteno 296x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, NikitaNikaT., blue, Danga, labuť, teniska, Květka Š., CULIKATÁ, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, líbí...*:)

30.01.2011 18:19:00 | PIPSQUEAK

Hezky napsané, závěr pro mě trošku smutný.

                ST!*** za obsah.

27.01.2011 06:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí